Relaxarea dupa o zi obositare este si mai placuta cand ai un scaun balansoar de la Shopimeo. Noi iti propunem cateva zeci de modele de fotolii balansoar, din care sa iti alegi favoritul.

Avem fotolii balansoar in nuante de alb, negru, albastru, gri, maro, rosu, crem, dar si banci balansoar si fotolii suspendate pentru casa si gradina. De asemenea, produsele noastre se incadreaza in diverse stiluri de amenajari interioare, precum rustic, industrial, modern si contemporan, romantic sau clasic.

Alege-ti acum modelul preferat de pe Shopimeo si amenajeaza-ti propriul colt de bine si relaxare!

Ce tipuri de fotolii balansoar gasesti la Shopimeo?

• Fotolii suspendate pentru casa si gradina;
• Scaune balansoar;
• Fotolii balansoar;
• Scaune balansoar din material textil;
• Scaune balansoar din piele naturala;
• Scaune balansoar din otel;
• Scaune balansoar din catifea;
• Banci balansoar din lemn masiv;
• Banci balansoar din otel.

Alege in functie de stilul de amenajare

Stilul de amenajare al casei tale poate fi pastrat pana in cele mai mici detalii daca iti doresti un aspect armonios si care sa iti ofere o stare de bine constanta.

Chiar si cand vine vorba despre obiectele de mobilier menite pentru relaxare, poti conta pe Shopimeo sa iti ofere solutiile potrivite. Daca esti adeptul stilului rustic, alege un scaun balansoar cu manere din lemn si sezut confortabil din piele intr-o nuanta de rosu.

In schimb, daca vrei sa abordezi un stil minimalist, iti recomandam un fotoliu balansoar confectionat din metal si material textil.

Scaunul balansoar perfect pentru dimensiunea camerei

Este important ca fiecare obiect din locuinta ta sa aiba un loc propriu, fara a supraaglomera spatiul. Masoara locul in care te-ai gandit sa amplasezi viitorul tau scaun balansoar si asigura-te ca dimensiunile acestuia corespund cu cele ale camerei.

Poti opta pentru scaune si fotolii de diverse marimi, astfel incat sa se potriveasca perfect cu incaperea.

Lasa-ti simturile mangaiate de materiale fine

Fiecare material aduce propriile sale beneficii. Scaunele balansoar cu sezut din material textil ofera stabilitate, pe cand cele confectionate din piele ecologica te lasa sa te scufunzi cu totul in experienta relaxanta pe care ti-o ofera.

Daca vrei sa simti ca plutesti, alege un scaun balansoar suspendabil. Materialul din interiorul sau te va face sa te simti ca intr-o moale imbratisare materna.