Proiectul de construire a unei locuinte noi implica o serie de etape si obligatii – de la selectarea echipei de muncitori, realizarea planurilor de lucru si pana la solicitarea de credite si asigurari.

Daca simti ca te depaseste amploarea unui proiect inceput de la zero, atunci poate e timpul sa te orientezi catre o alternativa inspirata si anume: casa la cheie.

Proiect casa la cheie, o initiativa curajoasa pentru confortul tau 

Un proiect casa la cheie te pune in situatia in care ajungi sa-ti investesti in totalitate increderea in constructorul care preia sarcina intocmirii planurilor, supervizarea echipei de santier, derularea proiectului de amenajare interioara si multe altele.

Cu toate acestea, odata ce ai incheiat contractul cu un constructor de incredere, vei incepe sa simti multa vreme avantajele oferite exclusiv de realizarea unei case la cheie.

Economie de resurse

Cele mai importante resurse pe care le ai sunt timpul si energia. Daca ai optat pentru proiecte casa la cheie, atunci ti-ai asigurat confortul deplin, deoarece constructorul se ocupa de tot ce inseamna organizare si formalitati administrative. 

Primesti opinia specialistilor

Conform tipului de teren pe care ai decis sa iti ridici casa, constructorul va realiza un proiect privind locuinta corespunzatoare suprafetei respective.

Desigur, implicatia profesionistului nu este batuta in cuie, deoarece proprietarul poate veni cu exigentele si preferintele sale prin care sa personalizeze proiectul inaintat de catre constructor. 

Ai sprijin garantat de la profesionisti 24/24

Derularea unor proiecte case la cheie inglobeaza o infinitate de pasi, obligatii, documente, autorizatii de obtinut, ca sa nu mai vorbim de materiale si alegerea echipei de mesteri.

In timpul unui proiect de o asemenea amploare, tu vei primi constant suportul necesar de la profesionistii din domeniul constructiilor.

Fie ca ai nevoie de o a doua parere privind materialele, paleta de culori, fie cauti sfaturi referitoare la tipul potrivit de compartimentare a casei, fii sigur ca vei avea permanent la dispozitie indrumari de specialitate pentru proiecte longevive.

In concluzie, initierea unui proiect de casa la cheie poate fi o solutie inspirata, confortabila si mai putin costisitoare pentru cei care prefera o casa ‘’de-a gata’’ in care sa se mute direct, fara stres, efort si alte riscuri pe care le implica de obicei construirea unei locuinte de la zero.