Bucataria este unul din locurile in care petreci cel mai mult timp cand esti acasa. Fie ca stai cu intreaga familie la masa, sau ai musafiri in vizita, in bucatarie imparti momente si amintiri de neuitat.

De asemenea, aici experimentezi cel mai mult in materie de retete si iti lasi pasiunea pentru gatit sa te poarte dincolo de limite. Indiferent care este motivul tau, noi credem ca mobila ta din bucatarie merita o schimbare pentru a putea indeplini toate nevoile tale. Te invitam sa descoperi seturile de pe site-ul nostru.

Ce fel de seturi de bucatarie gasesti pe Shopimeo:

• Seturi cu mese;
• Seturi cu mesa si 6 scaune;
• Seturi cu masa si 4 scaune;
• Seturi cu masa extensibila si 4 scaune;
• Seturi cu mese ovale;
• Seturi cu masa si 10 scaune;
• Seturi cu masa si scaune tapitate.

Foloseste spatiul in cel mai util mod

Te-ai gandit ca un set de scaune pentru bucatarie ar fi schimbarea de care ai nevoie? Dar poate ar fi si mai simplu sa faci o schimbare mai evidenta, dupa ce analizezi variantele noastre de seturi ce includ masa si scaune pentru bucatarie?

Pentru eficientizarea spatiului din bucatarie este recomandat sa cauti solutii inteligente care te ajuta sa folosesti fiecare coltisor. Seturile intregi de bucatarie iti permit sa investesti in corpuri potrivite pentru spatiul de pe peretele principal sau pe colt. Acestea te ajuta si sa pastrezi nota cromatica a bucatariei tale.

Decoreaza in stilul preferat chiar si bucataria

Seturile de la noi se pliaza pe orice tip de personalitate. Stilul contemporan si modern, pentru o persoanele pline de viata, cu multi prieteni care vin mereu in vizita; country&rustic, pentru cei aventurieri, iubitori de drumetii, care se regasesc in designul cabanelor montane, fiind mereu la un pas de a pleca intr-o noua aventura; romantic, pentru cuplurile care sunt o super-echipa!

Redescopera aspectul social oferit de bucatarie

Cand decorezi bucataria cu toate elementele necesare, viata ta sociala se poate schimba dramatic. Seturile de mese cu scaune de pe Shopimeo ii vor indemna pe cei dragi sa te viziteze si pe cei din familie sa aprecieze tot mai mult magia momentelor petrecute impreuna la mese.

Un corp extensibil va fi de folos atunci cand ai mai multi oaspeti, dar si daca spatiul nu iti permite sa achizitionezi o masa foarte mare. Cu cat mai multi cu atat mai bine, asa ca nu face compromisuri.