De la sutiene dragute si cochete pana la sutiene cu cupe seducatoare, aceste trei categorii de lenjerie iti vor lumina garderoba de lenjerie intima

Doriti sa reduceti sfaraitul intr-o clipa? Pur si simplu pune-ti niste lenjerie sexi si vei arata si te vei simti imediat mai senzuala. Desigur, exista diferite categorii de „sexy” de luat in considerare, de la dulce si cochet la fierbinte si erotic – fiecare dintre acestea fiind potrivita pentru diferite gusturi, dispozitii si ocazii.

Asadar, daca vrei sa adaugi un pic de stralucire vietii tale, iata trei tipuri de lenjerie sexi pe care ar trebui sa le ai in budoar.

Romantic, dulce si cochet

Incepeti de aici daca abia incepi sa-ti descoperi zeita interioara sau pur si simplu vrei sa pastrezi lucrurile usoare. Piese de lenjerie intima dragute precum sutiene din doua piese din dantela si satin sunt subtile, romantice si magulitoare de purtat.

Pentru acea persoana speciala, daca esti in cautarea unui cadou special un body sexy de dama fina cu aplicatii florale este intotdeauna o lenjerie minunata pe care jumatatea ta o va aprecia.

Feminin si seducator

Fa sexy un pas mai departe cu sutiene care iti subliniaza curbele senzuale si feminine. De la clasicul set format din sutien si chilot poti pleca si il poti transforma in ceva seducator prin accesorizarea cu un portjartier asortat.

De nelipsit sunt dresuri fine, efectul pe care aceste piese esentiale il ofera este unul de nemasurat. Daca esti binecuvantata cu forme de zeita completa, poti opta pentru sutiene pe jumatate decupate lasand descoperit mai mult decat de obicei.

Erotic si provocator

Cei care doresc sa depaseasca limitele sexului, seductiei si senzualitatii, este timpul sa exploreze lenjeria inspirata de bondage, de la sutiene fara cupe la lenjerie wetlook.

Sutiene deschise cu bretele multidimensionale pentru sustinere fac minuni la cresterea sanilor si ofera, de asemenea, o anumita acoperire pentru cei care nu sunt obisnuiti cu atata expunere… inca.

Urmatorul pas catre cresterea temperaturilor va fi sa mergi fara cupe cu piese riscante, dar accesorizate cu nipple covers efectul va fi unul ultra fierbinte si sexy, va garantam un timp xxx-tra sfarait atunci cand le porti.

Acum este timpul sa evaluezi in ce stadiu te afli si nu uita ca indiferent de stilul pe care il alegeti, sexualitatea vine din interior. Lenjeria va ofera pur si simplu un mic impuls.