Alegerea sistemului de incalzire pentru casa ta este o problema cheie in momentul amenajarii si constructiei caselor, asa ca merita sa apelezi la cele mai bune solutii oferite de Shopimeo.

Aici vei gasi o gama avantajoasa de produse, de unde poti alege un semineu electric, un semineu metalic, seminee decorative sau seminee pe lemne.

De asemenea, ai la dispozitie accesorii si ustensile semineu, precum o masca semineu, o geanta de lemne sau un suport de lemne si tot ceea ce ai nevoie pentru o casa calduroasa si primitoare.

Semineele Shopimeo din oferta disponibila sunt realizate pentru a se potrivi interioarelor amenajate in diverse stiluri. Poti alege seminee pentru interioare moderne, rustice, clasice, seminee cu doua fete, pe colt sau panoramice, care iti vor oferi posibilitatea de a crea un interior cu un aspect incantator.

Ce seminee si accesorii vei gasi pe Shopimeo?

• Seminee electrice;
• Seminee metalice;
• Seminee decorative;
• Seminee pe lemne;
• Aeroterme;
• Accesorii si ustensile semineu;
• Suporturi de lemne;
• Genti pentru lemne.

Cum sa decorezi un semineu: cele mai bune aranjamente

Semineul este elementul central al incaperii unde se afla. Finisajul sau adecvat poate afecta estetica intregului interior. De aceea este atat de important sa te gandesti cu atentie si sa-i planifici aspectul.

Aranjarea semineului nu trebuie sa fie neaparat greoaie – un design simplu poate, de asemenea, sa incante. Este suficient sa se integreze bine cu mediul inconjurator.

Cea mai interesanta si populara optiune este acoperirea semineului cu caramida. De asemenea, poti cumpara placi gata facute care imita caramizile.

Un semineu dragut poate fi proiectat si avand in vedere un interior minimalist – poate fi construit in gips- carton, astfel incat sa fie vizibila doar usa de sticla de la vatra de foc

Semineu de gradina – cum alegi o vatra de foc pentru curtea ta?

Datorita unui semineu de gradina, poti organiza intalniri magice fara a construi un loc special intr-o parte selectata a gradinii. Comoditatea si siguranta sunt principalele caracteristici pentru o vatra de foc.

O vatra de foc este disponibila pe Shopimeo in diferite dimensiuni si este realizata din metal, iar in interiorul acesteia focul poate fi aprins in siguranta.

Aceasta reprezinta o solutie comoda, deoarece semineul poate fi mutat in orice loc si este o solutie foarte practica, deoarece dezvoltarea si stilul gradinii se schimba adesea in timp.